Vatana

Vatana

“De consultants staan altijd klaar voor ons.
Het is een zeer persoonlijke aanpak met een doorgedreven kennis van het product, én van onze noden.
Waardoor we altijd snel en efficiënt geholpen worden.”

Ervaring met onze software

Een specifieke ervaring die ons bijblijft, is de strakke deadline die we hadden voor de overschakeling. Deze deadline is perfect behaald. Belangrijk, op het moment van overschakeling is er geen hinder ondervonden in onze winkels en zijn we gewoon kunnen blijven doorwerken. Op een paar kleine schoonheidsfoutjes is alles prima verlopen.

Probleemoplossing

Ons bedrijf had nood aan nieuwe totaaloplossing om onze winkels te beheren. Samengevat: kassasoftware, backoffice automatisering, voorraadbeheer, boekhouding, koppeling met webcataloog, rapportage via PowerBI. We kozen voor GenCom vanwege de positieve recensies, locatie van het bedrijf en de verkennende gesprekken met de consultants. Uiteindelijk moeten zij onze vragen goed begrijpen en met de gepaste oplossingen komen.

Klantenservice

De consultants staan altijd klaar voor ons. Het is een zeer persoonlijke aanpak met een doorgedreven kennis van het product, én van onze noden. Waardoor we altijd snel en efficiënt geholpen worden.

Resultaten en voordelen

Dankzij de rapportage via PowerBi hebben we een veel beter inzicht in de werking van de winkel. Dit helpt onze aankoopafdeling enorm om te bepalen welke producten goed verkopen en welke niet. Bovendien biedt de helpdesk snelle reacties en doeltreffende oplossingen.

Vergelijking met andere leveranciers

Onze keuze voor GenCom was voornamelijk gebaseerd op het sterke vertrouwen dat we kregen na de kennismaking met het bedrijf en op basis van positieve ervaringen van bestaande klanten.

Persoonlijke aanbeveling

Zeker! Gaat u een softwareoplossing vinden die er ‘hipper’ uitziet? Ja misschien wel, maar wij hebben gekozen op basis van inhoud en kennis. Kennis in de markt en over het product. En vooral ook het gevoel dat GenCom van bij het begin gegeven heeft dat ze de juiste ondersteuning blijven geven ook als de deal gesloten is. Dat ze blijven meedenken om verder te automatiseren.

Gebruiksgemak

Na de opleiding en inwerkperiode kan iedereen goed zijn weg vinden. Zeker de kassasoftware is heel gebruiksvriendelijk. Wat belangrijk is als je snel iemand moet laten inwerken.

Specifieke eigenschappen van GenCom

Het continu meedenken hoe we verder kunnen automatisering op onze backoffice afdeling.

Overall beoordeling

Wij zijn tevreden over het product van GenCom en de bijhorende dienstverlening. Ze staan dicht bij hun klanten!

Over Vatana

Willy Put begon in de jaren ’60 als lederbewerker en startte in 1973 samen met zijn vrouw Maria de succesvolle schoenwinkel “Vatana” in Zelem. Door hun unieke concept groeide de zaak snel en openden ze vestigingen in Zonhoven (1976) en Paal (1982), de grootste en meest bekende. Vatana groeide uit tot de grootste zelfbedieningszaak in schoenen en lederwaren van Limburg en breidde uit met sportartikelen, kleding en meer. In 2017 openden de deuren van de vestiging in Overpelt, waar de moderne uitstraling en huiselijke sfeer een mooie toekomst voor Vatana verzekeren.

Contacteer ons en ontdek wat GenCom voor u kan realiseren

Contact Us

Andere referenties

omnibeton

Omnibeton

“In het geval van een probleem, was er altijd een zeer snelle interventie. Maar we hebben nooit een fundamenteel probleem gehad.”

Lees verder »
Van Fashion Winkel

Van Winkel Fashion

“We hebben gekozen voor het ERP systeem van GenCom wat zijn sporen verdiend heeft in de textielsector. GenCom onderscheidt zich door zijn openheid, flexibiliteit en

Lees verder »