Distri Sport

Distri sport

“We ervaren een sterk gevoel van wederzijds begrip, wat onze samenwerking bijzonder waardevol maakt.”

LANGE ZOEKTOCHT NAAR DE GEPASTE OPLOSSING

“Na een uitgebreide zoektocht naar de juiste ERP-oplossing, werd in 1988 gekozen voor de Gencom oplossing Fashplus en Finadwin. Deze pakketten bieden alle mogelijkheden met betrekking tot facturatie, stockbeheer, aankoopopvolging, en allerhande informatie, welke nodig zijn om de correcte beleidsbeslissingen te nemen. Met Finadwin kunnen we altijd de juiste resultaten tevoorschijn halen en kan ik gerust slapen.
Deze gedane investering was op 2 jaar terugverdiend.”
Herman Moens, afgevaardigd bestuurder

 

WAT IS GENCOM VOOR U

“We zijn tevreden over ons huidig systeem, het voldoet aan de verwachtingen en de gewenste informatie kunnen we eenvoudig in het systeem raadplegen. GenCom denkt mee over specifieke vragen en zorgt voor een afdoende oplossing.
Het systeem werkt goed en de helpdesk is altijd onmiddellijk bereikbaar,
Er is steeds een aangename samenwerking, waarbij beide partijen luisteren naar elkaar en waar de nodige resultaten uit voortvloeien.”

Bob Boemans, administratief directeur

Over Distri Sport

Distri Sport International is in 1972 opgericht door Herman Moens en reeds jarenlang een gerenommeerde naam in de business van sportartikelen, zowel voor tennis, als badminton, squash, golf, baseball, enz. Vandaag staat zijn zoon, Rik Moens, aan het hoofd van het bedrijf. Ze verdelen een reeks bekende merken, waaronder Yonex, Franklin, Ashaway en Burton sportartikelen.

Contacteer ons en ontdek wat GenCom voor u kan realiseren

Contact Us

Andere referenties

omnibeton

Omnibeton

“In het geval van een probleem, was er altijd een zeer snelle interventie. Maar we hebben nooit een fundamenteel probleem gehad.”

Lees verder »
Vatana

Vatana

“De consultants staan altijd klaar voor ons. Het is een zeer persoonlijke aanpak met een doorgedreven kennis van het product, én van onze noden.”

Lees verder »
Van Fashion Winkel

Van Winkel Fashion

“We hebben gekozen voor het ERP systeem van GenCom wat zijn sporen verdiend heeft in de textielsector. GenCom onderscheidt zich door zijn openheid, flexibiliteit en

Lees verder »