E-invoicing (UBL/PEPPOL)

Stap in de wereld van slimme en digitale facturatie, met onze ERP software bent u klaar voor de toekomst.

 

Het is tijd om vooruit te kijken! Vanaf 1 januari 2026 is digitale facturatie tussen ondernemingen verplicht en volstaat het niet langer om simpelweg een PDF-bestand te versturen. De toekomst van efficiënte bedrijfsadministratie ligt in echte e-invoicing, gestructureerd volgens het internationaal erkende UBL-formaat. Dit betekent uniformiteit in leesbaarheid en verwerking voor iedereen. Overheden zijn al enkele jaren verplicht facturen in UBL formaat te ontvangen en te verwerken.

GenCom is er trots op om deel uit te maken van deze digitale revolutie en volgt de ontwikkelingen op de voet. Onze software maakt het verzenden van facturen in UBL-formaat via het PEPPOL-netwerk mogelijk!
PEPPOL, een internationaal datanetwerk voor e-invoicing, wordt de snelweg waarlangs uw facturen met gemak en zekerheid hun bestemming bereiken.

De voordelen van e-invoicing:

  1. Administratieve vereenvoudiging

Verregaande administratieve vereenvoudiging door het gestandaardiseerde UBL-formaat. Iedereen kan de bestanden uniform lezen en verwerken, waardoor fouten verminderen en efficiëntie toeneemt.

  1. PEPPOL netwerk efficiëntie

Verstuur uw UBL-facturen via het betrouwbare PEPPOL-netwerk. Het internationale karakter zorgt voor naadloze grensoverschrijdende transacties.

  1. Toekomstbestendige ERP-software

Met GenCom’s Business Solution ERP-software bent u klaar voor de toekomst. Het biedt u een vlotte overgang naar de digitale wereld van facturatie.

Contacteer ons voor de mogelijkheden, we staan u graag te woord!

Ander nieuws

RFID

Tijd besparen dankzij de RFID technologie? GenCom maakt het mogelijk. Betekent inventariseren voor u een verplichte sluitingsdag en een vervelende en tijdrovende opdracht?

Lees verder »
incasso

Incasso

Pas tijdig uw debiteurenbeheer aan. In België gelden er sinds 1 september 2023 nieuwe regels voor de invordering van consumentenschulden (B2C).

Lees verder »