Webshop B2C

Wij ontwikkelen uw eigen webwinkel die u makkelijk zal kunnen beheren en opvolgen.  

De webwinkel stelt uw klanten instaat zichzelf aan te melden, uw artikelen aan te kopen en onmiddellijk hun betaling door te voeren via de door u geïnstalleerde betalingsmogelijkheden (PayPal, Ogone, …).

De automatische koppeling zal er enerzijds voor zorgen dat de geselecteerde artikelen in de webwinkel worden aangeboden, en anderzijds dat de aangemelde klanten en de geplaatste orders ook opgenomen worden in de backoffice-applicatie, waar deze vervolgens automatisch geleverd en gefactureerd worden.

U bepaalt welke voorraad beschikbaar is in de webwinkel.  Heeft u een aparte voorraad of wenst u de voorraad van al uw winkels beschikbaar te stellen? Als een artikel niet op voorraad is in de winkel, kan dit automatisch getransfereerd worden vanuit de winkel waar er het minste vraag naar is.

Ook de retouren van de webshop kunnen in een fysieke winkel afgegeven worden. Op die manier heeft u de klant bij u over de vloer en kan u doen waar u goed in bent. Verkopen! Dit is wat men noemt "omnichannel in retail".

Voor de look&feel van de webwinkel kan u kiezen uit meerdere lay-outs of is het tevens mogelijk dat u zelf een eigen lay-out (laat) ontwikkelen.  

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie.