Klantenbinding-loyalty

De consument is kritisch, goed ingelicht en zelfbewust. Hij is minder loyaal aan uw winkel. Met het vastleggen van het koopgedrag en andere gegevens kent u uw klanten.

Zoek de interactie op met uw klanten. Met oplossingen zoals de klanten -en bonuskaart en de klantencheque onderhoudt u de relatie met uw klanten. De tevredenheid van uw klanten en de loyaliteit naar uw winkel zal toenemen.

Gencom stelt u de volgende mogelijkheden voor:

  • Bonuskaart met printer   

Sneller en eenvoudiger verkopen waarbij de klant ten alle tijde weet hoeveel zijn bonus bedraagt. Aan de kassa wordt een kaart in een speciale bonusprinter gestopt waardoor de kassa meteen de klant gaat herkennen, de gespaarde bonus op het scherm zal tonen. Het toekennen van bonussen kan volledig naar eigen wens geparametreerd worden.

  • Bonuskaart zonder printer   

Dit is hetzelfde principe als met een printer, met als enige verschil dat de klant zelf geen kaart bijhoudt.

  • Bonuskaart met barcode   

Soortgelijke principe als een klantenkaart die voorzien is van een barcode waardoor je deze bij ontvangst aan de kassa makkelijk kan scannen.  De bonuswaarde wordt dan ook weer op de kassa bewaard en uiteraard niet op de kaart.

  • Klantencheque   

Een ander principe dan bonuswaarde bij de volgende aankoop is het principe van klantencheques. Hierbij bepaalt u als retailer zelf wanneer u de klant in uw winkel wenst uit te nodigen.  Op basis van zijn aankoopgedrag gaat u hem een cheque sturen ter waarde van een bepaald percentage op zijn totale aankoopbedrag. Hiermee kan de klant in de winkel betalen. Dit is uitermate geschikt om rustige momenten op te vangen

Het is vandaag de dag ontzettend belangrijk om in eerste instantie uw klant te kennen, te onderhouden, hem te belonen en op basis van zijn aankoopgedrag hem regelmatig te prikkelen om terug een bezoekje te brengen aan uw winkel.

De oplossingen die Gencom op dit niveau biedt, zullen u hierbij dan ook prima ondersteunen.

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie.

Voorbeeld bonuskaart: